Houten schaats wit om op te hangen 8cm 3st

18,35 € * 13,55 € * U spaart 26% (4,80 €)

4,52 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bent u op zoek naar elegante kerstboomversieringen die even origineel zijn? Bekijk dan deze witte schaats van VIANA om op te hangen! Elk kerstlabel bestaat uit een paar schoenen, die is voorzien van een ronde loper op de zool, die is geschilderd in een chique zilveren kleur. De hoge schoen is wit geverfd en heeft een kunstbont applicatie op het bovenwerk. Let ook op de rood gekleurde koorden als een speciaal hoogtepunt.

Met het vlaslint, dat aan de schoenen is bevestigd, kun je de houten decoratie prima ophangen en vervolgens je kerstboom en deurkrans evenals een kerstslinger versieren. Je kunt ook het lint afknopen en de klompen gebruiken als decoratie voor een tafeldecoratie of een adventskrans.

De witte schaats voor het ophangen van VIANA is een set van 3 paar. Elke schoen meet ongeveer 8 x 8 centimeter en heeft met het vlaslint een totale lengte van ongeveer 32 centimeter.

Totale lengte: ca. 32 cm
Afmetingen van de figuren: ca. 8cm x 8cm
Kleur: wit, zilver, rood, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, metaal, namaakbont, vlas
Aantal: 3 stuks


Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 89135
Gewicht: 0,3 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Houten schaats wit om op te hangen 8cm 3st
Houten schaats wit om op te hangen 8cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.