Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Houten plug maritiem blauw 9st

6,50 € *

0,72 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of je nu op de Noordzee of in het Ertsgebergte woont: deze maritieme houten plug in blauwe kruiden geeft elke bloempot op en zorgt voor een zomers vakantiegevoel! De decoset bestaat uit een stabiele en ongeverfde houten stok, waarop een anker, een stuurwiel of een schip is bevestigd. Alle drie de figuren zijn gekleurd in een blauwe kleurenmix en in wit en passen daarom in een klassieke maritieme decoratie.

U kunt bijvoorbeeld uw raambloemen versieren met deze bloemspelden en ze vervolgens versieren met een paar schelpen, een zeemeermin als decoratief figuur en mooie houten vis. Overigens ziet dit er ook heel mooi uit met kuipplanten wanneer ze in de zomer zijn versierd met deze lichtblauwe nautische decoratie.

Een boeket bloemen of een vaasdecoratie kan ook worden versierd met een mooie houten plug en mooi worden afgestemd op de zomerdecoratie. Je kunt ook een verjaardagscadeau of een cadeau voor een zomerfeest versieren en je vrienden veel plezier bezorgen!

De maritieme houten plug in blauw wordt geleverd in een pakket met in totaal 9 stuks, 3 stuks die elk bij een variant horen. De totale lengte is ongeveer 25 en 26,5 centimeter. Het schip en het anker meten ongeveer 6,5 x 6 cm, terwijl het stuur een diameter heeft van ongeveer 6,5 cm.

Totale lengte: ca. 25 cm en 26,5 cm
Afmetingen schip: ca. 6,5 cm x 6 cm
Afmetingen stuurwiel: ca. Ø6,5cm
Afmetingen anker: ca. 6,5 cm x 6 cm
Kleur: blauw, lichtblauw, wit, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout
Aantal: 9 stuks, 3 per variant


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.