Houten hanger zeester blauw 36cm 4st

9,45 € *

2,36 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 7 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Versier je keuken in een maritieme look met deze houten hanger in blauw! De zeester van hout, die eraan is bevestigd, en de kleine, echte schelpen zorgen voor een echte vakantiestemming, die niet alleen uw keuken, maar ook uw badkamer, woonkamer en slaapkamer in een gezellige sfeer brengt.

Je terras zal ook erg leuk zijn als je een wanddecoratie maakt met het thema van de Zuidzee met cupy wortels, een visnet, een schelpmix en deze zeesterdecoratie. Deze hanger scoort ook als ornament voor een tafelschikking met mos, houten stokjes en schelpen. En wanneer u een zomerfeest viert, kunt u de zeeslinger bijvoorbeeld aan uw paviljoen of tent hangen en uw gasten verrukken.

De houten hanger met de blauwe zeester zit in een zak van 4 stuks en heeft een lengte van ongeveer 36 centimeter. De drie sterren, die zijn bevestigd aan de blauwe en witte stoffen draad naast de kleine echte schelpschalen en stukken hout, zijn gekleurd in blauw, turkoois en grijs en zijn ongeveer de maten 7,5, 9 en 11,5 centimeter. De grootste ster drukte ook het Engelse woord voor zeester "Starfish" op één arm.

Lengte:
ongeveer 36 cm
Lengte figuren:
ca. 7,5 cm, 9 cm en 11,5 cm
Kleur: blauw, wit, grijs, parelmoer, turkoois, bruin
Materiaal: hout, vlas, stof, schaal
Aantal: 4 stuks

Art.-nr.: 77743
Gewicht: 0,19 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Houten hanger zeester blauw 36cm 4st
Houten hanger zeester blauw 36cm 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.