Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Houten hanger vis blauw 36cm 4st

9,75 € *

2,44 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zo fris en mooi als een vakantie aan de Baltische Zee! Op deze houten hanger zitten vissen in blauw, die samen met kleine schelpen, een blauw en wit lint en een stuk hout dat op een boei lijkt, een fantastische raamdecoratie vormen. Dus je kunt de houten slinger ook prachtig opnemen in een maritieme decoratie met een mix van schelpen, wit gekleurd zand en cupy wortels.

De stranddecoratie past dan heerlijk op uw terras, op een tuinfeest of in uw badkamer voor een ontspannen sfeer. Maar de vishanger ziet er ook geweldig uit als een hangende decoratie voor uw tuin of balkondeur en scoort ook als een hanger aan de takken van uw bomen en struiken in de tuin!

De houten hanger met vis in blauw is in een set van 4 stuks en is ongeveer 36 centimeter lang. Elke vishanger is identiek verwerkt en heeft drie houten vissen in de maten 8,5, 10 en 13 centimeter op de band, die elk zijn geschilderd in blauw, turkoois of wit.

Terwijl de eerste twee een bruine kop hebben, heeft de witte vis nog steeds het Engelse woord voor vis "Vis", waarin de letters zijn uitgesneden. Om de zee-decoratie comfortabel op te hangen, heeft de hanger twee lussen aan de bovenkant en twee shell-shells aan het einde van het lint om de look af te ronden.

Lengte:
ongeveer 36 cm
Lengte van figuren:
ca. 8,5 cm, 10 cm en 13 cm
Kleur: blauw, wit, parelmoer, turkoois, bruin
Materiaal: hout, vlas, stof, schaal
Aantal: 4 stuks


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.