Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Houtbloesem als plug rood Ø9cm - 12cm L45cm 15st

17,70 € *

1,18 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 5 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Voltooi dit boeket bloemen en bloemstukken met deze houten bloesem als een plug in rood! De gedroogde bloemen bestaan uit individuele bladeren die de vorm hebben van bloemblaadjes, gesneden en vervolgens in elkaar gezet met een metaaldraad en wat lijm. In het midden is een echte, gedroogde bloemkop van een exotische bloem, die ook was gelijmd. Het geheel zit op een onbevlekte houten stok en doet een beetje aan een klaproos denken.

Vanwege het sterke rood valt de gedroogde bloem op in elk werkstuk en kan deze bijvoorbeeld worden geïnstalleerd in een kerstboeket en in een waardige rouwarrangement. Door de lange, dunne houten stok is de bloem gemakkelijk te verwerken en kan deze gemakkelijk worden gebonden of in bloemenschuim worden geplaatst. U kunt de decoratieve bloem ook gebruiken om een verfijnde raambekleding te maken die seizoensgebonden en flexibel kan worden gebruikt. Je kunt het gebruiken om een lentedecoratie uit te rusten, maar ook een zomer-, herfst- en kerstdecoratie.

De houten bloem in rood als plug wordt geleverd in een zak met in totaal 15 stuks. Met de stok zijn ze ongeveer 45 centimeter lang en de diameter van de bloemen is ongeveer 9 tot 12 centimeter.

Let op: dit is gedeeltelijk een natuurlijk product . Dit betekent dat de producten onderhevig zijn aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kunnen verschillen van de opgegeven afmetingen !

Totale lengte: ca. 45 cm
Bloem diameter: ca. Ø9cm - Ø12cm
Kleur: rood, bruin, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, kunststof, metaal
Aantal: 15 stuks

Art.-nr.: 867-ROT
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Houtbloesem als plug rood Ø9cm - 12cm L45cm 15st
Houtbloesem als plug rood Ø9cm - 12cm L45cm 15st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.