Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Hortensia 33cm wit 1 st

2,40 € * 2,05 € * U spaart 15% (0,35 €)

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Laat uw tafelvaas niet onversierd achter! Met deze kunstmatige hortensia in het wit, die ook in het Latijn wordt genoemd, kun je de situatie verhelpen. De hoogwaardige bewerkte zijden bloem past prachtig in kleine vazen met zijn groene stengel en schittert met de heldere bloemkop in elke kamer.

U kunt ook eenvoudig de kunstbloem op de tafel plaatsen en wat hout, meer schuimrozen en een paar decoratieve stenen toevoegen om een fantastische tafeldecoratie te creëren. Vanwege de witte kleur kun je ook een bruiloftdecoratie toevoegen - bijvoorbeeld voor een traditionele Turkse bruiloft -, een kamerdecoratie voor een doop of de vaasdecoratie voor een gala met deze decoratieve hortensia.

De witte hortensia is ongeveer 33 centimeter hoog, de bloemhoofd heeft een diameter van ongeveer 12 centimeter. Met de flexibele draad in het midden van de bloemstengel, kunt u de kunstplant ook afstemmen op uw decoratiewensen. De plastic hoes geeft u ook de mogelijkheid om de zijden bloem in een vaas met verse snijbloemen en water te plaatsen, om een extra scheutje kleur toe te voegen.

Afmeting:
ongeveer 33cm
Diameter: ca. Ø12 cm
Kleur: groen, wit
Materiaal: plastic, zijde, draad
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 73690
Gewicht: 0,21 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Hortensia 33cm wit 1 st
Hortensia 33cm wit 1 st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.