Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Honingmeloen half 22,5cm licht oranje

7,40 € * 6,50 € * U spaart 12% (0,90 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze half gesneden, kunstmatige honingmeloen in lichtoranje kun je een eettafel, een etalage of zelfs een eetkamer heel mooi versieren! De kunstmatige vrucht vertoont de helft van een suikermeloen, ook bekend als Cucumis melo en wordt zelfs zeer gedetailleerd weergegeven met pulp, zaden en karakteristieke littekens op de buitenste schil. Alle kleuren schijnen helder, waardoor het decoratieve fruit een kleine blikvanger is in elke decoratie. U kunt het decoratieve fruit ook op uw display in een gekoelde toonbank plaatsen en bijvoorbeeld reclame maken voor verse vis of kaas.

Natuurlijk kun je het fruitdisplay ook versieren met deze decoratieve meloen en zo de vele heldere en heldere kleuren van het echte fruit ondersteunen. Maar ook als decoratie voor een cocktailbar, een terras of een zomerfeest, deze kunstmatige honingmeloen maakt veel en benadrukt een zomerse feestelijke sfeer. Je kunt de meloen ook gebruiken als rekwisiet voor een fotoshoot of een theater!

De kunstmatige, half honingdauwmeloen in lichtoranje is ca. 22,5 cm lang, ca. 14,5 cm breed en ca. 7,5 cm hoog.

Lengte:
ca. 22,5 cm
Breedte: ongeveer 14,5 cm
Hoogte: ongeveer 7,5 cm
Kleur: oranje, geel, groen, zwart, wit, bruin
Materiaal: kunststof
Hoeveelheid: 1 st

Let op: onze kunstvruchten zijn zeer realistisch, maar dienen alleen ter decoratie en zijn niet geschikt voor consumptie! Buiten het bereik van kinderen houden!
Art.-nr.: 510037-35
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Honingmeloen half 22,5cm licht oranje
Honingmeloen half 22,5cm licht oranje
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie