Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Hanger plastic eieren groen 6cm 12st

4,90 € *

0,41 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze felgroene plastic eieren op de hanger zijn perfect voor paasdecoraties op het raam! De paaseieren behoren tot het nobele merk Viana, zijn tot in detail geverfd en komen in deze set in vier verschillende ontwerpvarianten. De decoratieve eieren zijn groen gekleurd en wit gespikkeld, beschilderd met witte bloemen op een groene achtergrond, wit-groene strepen, of gekleurd in wit en versierd met groene stippen.

Alle varianten hebben een lichtgroene lus aan de onderkant, waarmee u de plastic eieren gemakkelijk kunt ophangen. Bevestig ze vervolgens aan een koord en rek ze vervolgens over een keukenraam of gebruik ze om een mooie mobiele telefoon te maken en hang vervolgens het hele ding aan het plafond. Op deze manier vult u uw kamerdecoratie voor Pasen op een fantasierijke manier aan. Je kunt de paaseieren ook aan kamerplanten en wilgentakken in vloervazen hangen om een aangename paassfeer te creëren!

De plastic eieren in groen als hanger worden aangeboden in een zak met in totaal 12 stuks en 3 van hen behoren tot een variant. De eieren zijn ongeveer 6 centimeter groot en hebben een totale lengte van ongeveer 12 centimeter.

Afmeting:
ongeveer 6cm
Totale lengte: ca. 12 cm
Kleur: groen, wit
Materiaal:
plastic, zijde stof
Aantal: 12 stuks, 3 per variant

Art.-nr.: 87150
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Hanger plastic eieren groen 6cm 12st
Hanger plastic eieren groen 6cm 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.