Hangende oester met parel en mica 8,5 cm

4,00 € *

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 15 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of het nu in de badkamer is, op het terras of als een klein cadeau-idee - de kunstmatige oester met parel en mica om op te hangen is exact gemodelleerd naar het origineel, ook wel Ostreidae genoemd, en brengt een prachtige vakantiesfeer in uw zomerdecoratie. U kunt dus groeiringen, voren, bultjes en kleine zeepokken zien die zich op de schaal hebben afgespeeld. Aan de binnenkant zie je niet alleen het oppervlak in parelmoer en de glitter in zilver erop, maar ook een decoratieve parel die ook in parelmoer is gekleurd en is gelijmd.

Het geheel wordt vervolgens opgehangen met een zilverwit lint gemaakt van satijnstof en past perfect bij een schelpenkrans, houten vis, een kleine vuurtoren en wat decoratief hout. Je kunt het gebruiken om je badkamer in een mum van tijd om te vormen tot een mediterrane droom.

De kunstmatige oester met parel en mica om op te hangen wordt geleverd in een zakje en heeft een totale lengte van ongeveer 18 centimeter met het stoffen lint. De decoratieve oester heeft een lengte van ongeveer 8,5 centimeter en de parel heeft een diameter van ongeveer 1,5 centimeter.

Totale lengte: ca. 18 cm
Oestergrootte: ca. 8,5 cm
Bead diameter: ca. Ø 1,5 cm
Kleur: lichtbruin, parelmoer, wit, zilver
Materiaal: polyresin, kunststof, satijn
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 534794-2
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Hangende oester met parel en mica 8,5 cm
Hangende oester met parel en mica 8,5 cm
Hangende oester met parel en mica 8,5 cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.