Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Half Curly Willow 100cm Roze 30st

3,90 € *

0,13 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 6 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze gedraaide houten stok in roze, die de naam Half Curly Willow draagt, kun je een staande vaas of een etalage op een eigentijdse manier versieren! De decoratiestaaf bestaat uit een lange rotanbuis, die op een fascinerende manier naar het hoofdeinde is geschroefd en doet denken aan een kurkentrekker of een grote vlam. U kunt bijvoorbeeld de lange houten stokjes in een vaas op een hoge vloer plaatsen en ze vervolgens presenteren als een aanvulling op de bloemdecoratie of alleen als kamerdecoratie.

Maar zelfs als u een beursstand, een etalage of een evenementenruimte wilt versieren, kunt u de rotan-rotanstok gebruiken en bijvoorbeeld een muur, een bar of het podium versieren. Je hebt ook de mogelijkheid om sisal, mos en een decoratief lint en klimop in de spiraal te hangen om de decoratie verder te verfijnen. Natuurlijk kunt u scherpe snoeischaren gebruiken om de lengte van de stokjes aan uw decoratie aan te passen.

De houten stokjes in roze met de naam Half Curly Willow worden geleverd als een praktische set van 30 stuks. Elke rotanbuis is ongeveer 100 centimeter lang.

Let op:
dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Lengte: ongeveer 100 cm
Kleur: roze
Materiaal: rotan, bast
Aantal: 30 stuks

Art.-nr.: 71701
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Half Curly Willow 100cm Roze 30st
Half Curly Willow 100cm Roze 30st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.