Graflichten en kaarsen

Religieuze tekens op christelijke graven

Graflichten en herdenkingslichten worden meestal op christelijke graven geplaatst voor religieuze doeleinden. Vooral op Allerheiligen of op de Zondag van de Doden worden resterende kaarsen aangestoken op de graven van de overledene om hun familieleden te herdenken. Vooral in de winter zijn ernstige lichten een prachtige decoratie en bieden troost met hun licht in het donkere seizoen. Of het nu als een vrijstaande kaars, als een graflantaarn of voor het opnieuw vullen van een glazen behuizing - graflichten zijn hier te vinden in alle mogelijke variaties. Lees verder

alle subcategorieën in één oogopslag

Klanten zochten ook

Graflichten en kaarsen Categorie beschrijvingGraflichten en herdenkingslichten worden meestal op christelijke graven geplaatst voor religieuze doeleinden. Vooral op Allerheiligen of op de Zondag van de Doden worden resterende kaarsen aangestoken op de graven van de overledene om hun familieleden te herdenken. Vooral in de winter zijn ernstige lichten een prachtige decoratie en bieden troost met hun licht in het donkere seizoen.
Of het nu als een vrijstaande kaars, als een graflantaarn of voor het opnieuw vullen van een glazen behuizing - graflichten zijn hier te vinden in alle mogelijke variaties.

Graflantaarns, graflichten, grafkaarsen en herdenkingslichten met LED in verschillende versies

Cilindrisch, conisch of hoekig, eenvoudig of rijkelijk versierd - kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten in onze online winkel voor bloemen. Naast plastic graflichten, vindt u speciale exemplaren zoals hartvormige, goud versierde, witte en rode of gemaakt van glas. Modellen met een gestructureerd, gedraaid of glad oppervlak in het veelzijdige assortiment voldoen aan elke smaak. Navulkaarsen in rood of wit kunnen ook worden besteld in het praktische opbergpakket.

Afhankelijk van het graflicht brandt de kaars tot enkele dagen. We bieden ook LED-grafverlichting voor een nog langere verlichtingsperiode. Afhankelijk van de buitentemperatuur kan de op batterijen werkende grafamp tot twee maanden meegaan. LED-graflichten zijn verkrijgbaar in verschillende motieven met bijvoorbeeld een kruis of met biddende handen hier in de online-bloemisterijwinkel.

 
google_translate

Cat-ID: 15