Glazen walvis blauw L12cm

12,45 € *

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Verbeter uw kamerinrichting met deze schattige glazen walvis in blauw! De glazen figuur wordt weergegeven als een gestileerde walvis met een grote, ronde kop inclusief een staande walvisvin en is gemaakt van een enkele cast. Het fijne blauw in combinatie met het transparante glas ziet eruit alsof je diep in de Atlantische Oceaan kijkt. Er is een platte voetafdruk aan de onderkant, zodat u het glazen figuur op een tafel, op een plank en op een vensterbank kunt plaatsen. Door het eenvoudige, ronde ontwerp en de heldere kleur heeft de glazen walvis een zeer ontspannend effect en past daarom perfect in een maritieme zomerdecoratie.

Je kunt het ook gebruiken als tuindecoratie aan een muur, een terrastafel of in een tuinhuis. De glazen vis is ook geschikt als decoratie voor een barbecue-avond en past bijzonder goed bij vers gegrilde zeevruchten. Maar je kunt de walvisfiguur ook gebruiken als origineel presse-papier of als decoratie voor een kantoor en het bijbehorende bureau!

De glazen walvis in blauw is ongeveer 8,5 centimeter hoog, ongeveer 12 centimeter lang en ongeveer 6 centimeter breed.

Hoogte:
ca. 8,5 cm
Lengte: ca. 12 cm
Breedte: ongeveer 6 cm
Kleur: blauw, kleurloos
Materiaal: glas
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 865802
Gewicht: 0,8 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Glazen walvis blauw L12cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.