Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Glazen plaat met heldere bel H13.5cm

7,55 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Heb je heerlijke mini-muffins gebakken voor je geliefde voor een verjaardag of Valentijnsdag en wil je nog steeds liefdevol de zoete verrassing serveren? Dan is deze helderglazen plaat met bel, waaraan een hartvormig handvat is bevestigd, precies de juiste keuze! De schattige eetbel is uitstekend voor het decoreren van kleine gerechten.

Op een barbecue- of tuinfeest kunt u bijvoorbeeld heerlijke kleine spiesjes onder de glazen kap serveren: dit is vooral praktisch in de zomer wanneer u de voorgerechten wilt beschermen tegen bijvoorbeeld vervelende wespen! Hetzelfde geldt voor een kinderfeestje, waarvoor je gummyberen of snoepjes onder de glazen bel op de salontafel kunt plaatsen. Maar je kunt de glazen koepel ook gebruiken voor puur decoratieve doeleinden: zij het met een mooie, hartvormige spreidendecoratie als raamdecoratie voor Valentijnsdag of met kegels, glitter en mini-kerstballen tijdens Kerstmis - de glazen afdekking met plaat is veelzijdig!

Over het algemeen is de opstelling van helderglazen plaat met bel ongeveer 13,5 centimeter hoog. De buitendiameter van de plaat is ongeveer 8,7 centimeter; de binnendiameter is ongeveer 8,2 centimeter.

Totale hoogte : ca. 13,5 cm
Buitendiameter plaat : ca. Ø 8,7 cm
Binnendiameter plaat : ca. Ø 8,2 cm
Kleur : kleurloos
Materiaal : glas
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 501809-000-124
Gewicht: 0,24 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Glazen plaat met heldere bel H13.5cm
Glazen plaat met heldere bel H13.5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.