Gewasbeschermingsmiddelen

meer categorieën

Bladluis, rups & Co.

Bladluis, rups & Co. Zodra het tuinseizoen begint, moeten tuiniers, hobbytuiniers en bloemisten worstelen met luizen, rupsen en ander ongedierte. Sommige van deze onbeminde gasten zijn zelfs het hele jaar door hinderlijk voor kamerplanten. In ons assortiment pesticiden vindt u een grote selectie zeer effectieve middelen die zijn afgestemd op specifieke plaagtypen, plantentypes en locaties.

Geel karton, insectenspray, lijmring en pesticide tegen bladluizen, rupsen en Co.

Gele tabletten trekken gevleugelde...

Gazon, onkruid, enz.

Gazon, onkruid, enz. Een goed onderhouden gazon in weelderig groen is de droom van elke hobby- en volkstuinder. Maar een dicht, groen gazon vereist veel zorg en regelmatige verwijdering van onkruid en mos. Stenen paden, muren en geplaveide binnenplaatsingangen worden ook vaak ingenomen door ongewenste planten. De onkruidverdelgers in onze online shop helpen ook hier.

Onkruidverwijderaars zijn verkrijgbaar als spray, voor spuiten en water geven. U kunt hier ook granulaat vinden, dat kan worden gebruikt als preventieve maatregel...

Mol, slak & Co.

Mol, slak & Co. Een moestuin is een felbegeerde voedselbron voor onbeminde gasten zoals mollen, slakken en dergelijke. Ongedierte vernietigt niet alleen de oogst, ze zijn ook niet geheel onschadelijk voor de mens. Ongedierte voor huis en tuin kan worden gebruikt om ongedierte betrouwbaar te bestrijden.

Graanaas, woelmuis, rattengif en slakkenkorrel voor een tuin zonder ongedierte

Omdat molshopen ongelukken in de tuin kunnen veroorzaken, moeten de beschermde dieren zo voorzichtig...

Schimmelziekten

Schimmelziekten Ze worden meeldauw, sterroet, bladvlekkenziekte of roest genoemd - schimmelziekten in sierplanten, fruit en groenten zijn een nachtmerrie voor elke tuinman. Besmette planten zijn niet alleen een triest gezicht, maar worden ook bedreigd met de dood. De eerste tekenen zijn vaak gegolfde, verdorde of gevlekte bladeren, rot op fruit, knoppen en wortels of een witte coating. Passende maatregelen moeten dan worden genomen om de schimmel te bestrijden en verdere schimmelaanvallen te voorkomen.


Elke bloemist en hobbytuinier wil gezonde kamer- en tuinplanten. Ziekten, plagen en onkruid vernietigen echter vaak de droom van een perfecte tuin en prachtig bloeiende sierplanten. Gewasbeschermingsmiddelen bieden hier betrouwbare bescherming.

Gewasbeschermingsmaatregelen moeten zorgvuldig worden uitgevoerd. Afhankelijk van de besmetting is een individuele behandeling noodzakelijk om andere planten, dieren en insecten niet te schaden. In onze goed gevulde online tuinwinkel vindt u de juiste gewasbeschermingsmiddelen, afhankelijk van de toepassing, het type plant en het probleem.

Anti-bladluis, rups etc. zijn beschikbaar voor kamerplanten, kasplanten en tuinen. Of het nu gaat om spray, aas of eetstokjes - onze pesticiden werken betrouwbaar. Remedies voor moedervlekken, slakken, etc. verwijderen effectief naaktslakken van nuttige bedden. Tegelijkertijd bieden we zachte middelen om mollen en woelmuizen te verdrijven. Onze gewasbeschermingsmiddelen tegen schimmelziekten zijn compatibel met planten en beschermen huis- en tuinplanten op betrouwbare wijze tegen aantasting door schimmels. U vindt verschillende middelen tegen alle soorten onkruid en voor een weelderig groen gazon in ons gazon, onkruid en co. Bereik Met het brede assortiment gewasbeschermingsmiddelen in onze online shop, zijn uw planten het hele jaar door beschermd en gezond.

google_translate
Youtube Channel