Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Geschilderd ei als een haan om op te hangen in een mix van 7,5 cm 12 stks

9,45 € *

0,79 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een zoete toevoeging aan de paasdecoratie: dit kunstmatige en geverfde ei is versierd als een haan, geschikt om aan het lint aan de bovenkant te hangen en wordt aangeboden als een kleurrijke mix! De decoratieve eieren hebben de basiskleur oranje, groen of geel en zijn beschilderd met mooie broeken inclusief bretels en witte bloemen. De vleugels, de voeten, de hanekam en de "snor" zijn gemaakt van vilt en maken het uiterlijk slim af.

Alleen door dit hoogwaardige vakmanschap en het creatieve ontwerp kunnen de hanen worden aangeboden als onderdeel van het nobele merk Viana en kunt u de paaseieren met het witte satijnen lint comfortabel ophangen als raamdecoratie. Maar je kunt deze prachtig ontworpen paasfiguren ook gebruiken als ornament voor een paasboeket, een tak met wilg of een deurkrans en zo de paasstemming in elke kamer verspreiden!

Het gedetailleerde geverfde ei als een kraan om in de mix te hangen, wordt geleverd in een doos met in totaal 12 stuks. Elke 4 figuren hebben dezelfde basiskleur en met de band heb je een totale lengte van ongeveer 13,5 centimeter. De figuren zelf zijn ongeveer 7,5 centimeter lang en ongeveer 5 centimeter breed.

Totale lengte:
ca. 13,5 cm
Lengte van de figuren:
ca. 7,5 cm
Breedte van de figuren: ca. 5 cm
Kleur: geel, oranje, groen, wit
Materiaal:
kunststof, vilt
Aantal: 12 stuks, 4 per variant

Art.-nr.: 86399
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Geschilderd ei als een haan om op te hangen in een mix van 7,5 cm 12 stks
Geschilderd ei als een haan om op te hangen in een mix van 7,5 cm 12 stks
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.