Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde lavendel bos droge bloemen H46cm

6,50 € * 5,55 € * U spaart 15% (0,95 €)

18,50 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breng een vleugje vakantie en de Franse Provence mee naar huis en grijp deze echte lavendelbos als een geweldig accessoire voor interieurontwerp! Dit bestaat uit veel gedroogde stengels met de typische kleuren violet, groen en natuurlijk, die bij elkaar worden gehouden door een witte plastic rubberen band. Dit is hoe de lavendel bosdecoratie er niet alleen erg mooi uitziet, maar ook heerlijk ruikt!

Om meer van de heerlijke geur te krijgen, zet je de gedroogde lavendel in je gastentoilet of hang je de bos in een landelijke stijl op een keukenplank. Als u het op een linnen tafelkleed in een oude kan of een jampot legt, krijgt u snel en gemakkelijk een geweldige vintage tafeldecoratie. In combinatie met bijvoorbeeld tarweoren of gypsophila kan dit idee ook worden gebruikt voor een bruiloft of een barbecue. En over de bruiloft gesproken: individuele stengels van het lavendelboeket die in de uitnodigingen worden geplaatst, maken ze iets heel speciaals! Overigens kun je dan individuele bloemen verzamelen die zich losmaken van de natuurlijke decoratie en ze in een kleine zak in de kast plaatsen, die zeker nooit frisser heeft geroken.

De echte lavendelbos heeft een diameter van ongeveer 10 centimeter en is in totaal ongeveer 28 centimeter lang, maar bestaat uit stengels, waarvan de individuele lengte varieert tussen 13,5 en 28 centimeter. De bloeiwijzen zijn tussen de 4 en 8 centimeter lang.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Diameter : ca. Ø10 cm
Totale lengte : ca. 28 cm
Lengte van de stengels : ca. 13,5 cm - 28 cm
Lengte van de bloeiwijzen : ca. 4 cm - 8 cm
Kleur : violet, groen, natuurlijk, wit
Materiaal : lavendel, plastic
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 060k
Gewicht: 0,33 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde lavendel bos droge bloemen H46cm
Gedroogde lavendel bos droge bloemen H46cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.