Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen venkel natuurlijk 100g

8,95 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Venkel als knol in de keuken en zijn zaden als medicinale thee zijn al bekend, maar ken jij ook de mooie takken en vruchtentrossen van venkel? - Moeder natuur beknibbelde niet op schoonheid met deze gewaardeerde medicinale plant. Kijk maar eens hoe delicaat de bloemschermen van de gedroogde venkel zijn. Het trekt zichzelf kunstig samen tot een mand.

U kunt de gedroogde venkeltakken als natuurlijke tafeldecoratie neerzetten in een bloemenvaas van glas of keramiek. Gebruik de venkeltakken als een enkel decoratief element of in combinatie met andere gedroogde planten of verse bloemen. De natuurlijk gedroogde venkel heeft een goudbruine kleur en past dus goed bij een verscheidenheid aan planten zoals pampagras, distelkaart, riet, lagurus, palmspeer en dergelijke.

Of het nu gaat om een smal droogboeket of een weelderig boeket verse bloemen, gedraaid tot een krans of verwerkt tot een aantrekkelijk arrangement, de magische venkel snijdt overal een goed figuur! - Venkel is het hele jaar geschikt als decoratief object voor in huis of voor feesten. De aansprekende plant kan ook worden gebruikt in de rouwbloemisterij om arrangementen of kransen te maken.

Je krijgt de natuurlijk gedroogde takken van de venkel met fruitzand in een bosje van ongeveer 100 gram. De takken hebben van nature verschillende vormen en afmetingen. De lengte van de stelen is ongeveer 30 tot 60 centimeter. De schermen zijn ongeveer 2 - 5,5 centimeter hoog en ongeveer 1,5 - 5,5 centimeter in diameter.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Totale lengte: ongeveer 30-60 cm
Bloemgrootte : circa 2–5,5 cm × 1,5–5,5 cm
Kleur: naturel
Materiaal: venkel
Hoeveelheid: ongeveer 100 g in een bundel
Art.-nr.: 37
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen venkel natuurlijk 100g
Gedroogde bloemen venkel natuurlijk 100g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.