Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen Setaria antraciet naturel gierst bos 100g

8,90 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Setaria in groen en antraciet schitteren in je bloemenvaas als weelderige gedroogde bloemen! Ook bekend als gierst, geniet het zacht gedroogde suikergras een snel groeiende populariteit met het trendthema van droge bloemisterij. Indrukwekkende bloeiwijzen met veel lichte, kleine bloemen en borstelige haren zitten op de lange stelen van de droge versiering. Dankzij de korrelachtige bladeren heeft het siergras zelfs zijn eigen accessoires! Omdat het droge gras ook nog eens zeer lang houdbaar is, kun je volop genieten van dit meesterwerk uit de natuur.

Zet de gedroogde gierst als tafeldecoratie of in een hoek van de kamer in de vaas. De landhuisstijl leg je bijvoorbeeld vast met een onbezorgde, zomerse vintage sierkan van metaal. In combinatie met andere korenaren, gedroogd siergras zoals lagurus of droogbloemen kunt u indrukwekkende boeketten maken. Of verrijk je droge arrangement met de esthetische Setaria!

Je ontvangt de bos siergierst in een bloemenzakje van kraftpapier en folie.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter! Bij droogboeketten kan het nettogewicht ook iets afwijken.

Lengte: ongeveer 40cm - 70cm
Lengte van de bloeiwijze: ca. 8cm - 14cm
Kleur: naturel (groen, paars, antraciet)
Materiaal: gierst
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Art.-nr.: 33083
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen Setaria antraciet naturel gierst bos 100g
Gedroogde bloemen Setaria antraciet naturel gierst bos 100g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.