Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde Bloemen Roze Gedroogde Bloemen Boeket Gedroogde Bloemen Roze H21cm

6,40 € *

80,00 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De gedroogde bloemen in sterk roze inspireren met veel kleine bloemen. Het kleine boeket droogbloemen werd zorgvuldig bewaard en zacht gekleurd. Gedroogde bloemen hebben geen water nodig en kunnen jarenlang als decoratief boeket worden gebruikt!

In sterk roze is deze tailleband echt iets voor de huidige droogbloementrend! In het kleine glazen vaasje tover je een gekleurde tafeldecoratie van echte bloemen tevoorschijn. U kunt de kleine bloemen ook schikken in een groter boeket droogbloemen. In natuurlijke tinten of gekleurd, u kunt gemakkelijk een weelderige natuurlijke decoratie creëren. Je kunt de roze minibloemen ook met grassen aan een sierring binden. De Scandi-Loop is erg trendy als wanddecoratie. Je kunt echter ook een meer traditionele krans van gedroogde bloemen binden met een rietje.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus qua vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter kan afwijken van de opgegeven afmetingen! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Hoogte: ongeveer 21 cm
Kleur: roze
Materiaal: bloemen
Nettogewicht: ongeveer 8 g

Art.-nr.: 69795
Gewicht: 0,31 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde Bloemen Roze Gedroogde Bloemen Boeket Gedroogde Bloemen Roze H21cm
Gedroogde Bloemen Roze Gedroogde Bloemen Boeket Gedroogde Bloemen Roze H21cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.