Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen klaproos capsules natuurlijk gedroogd wild drogen decoratie bundel 100g

8,90 € *

Levering tot 2. Oktober **

Goederen worden opnieuw besteld

Nog maar 0 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Blikvangers ook als droogbloemen: de gedroogde maanzaadcapsules hebben alles in zich om de ster van je droge decoratie te worden! De wild geplukte capsules vallen vooral op door de lichte kleur en het stervormige patroon op de kegel.

De klaproos onderscheidt zich van elk droogboeket door zijn karakteristieke vorm en kan wedijveren met klassiekers van droogbloemen zoals pampagras, vlas of eeuwige bloemen. In de vaas haal je een duurzaam boeket dat lang houdbaar is dat geen onderhoud nodig heeft en erg trendy is! Je kunt ook een moderne of klassieke glazen vaas gebruiken voor deze droge decoratie - de stengels van de gedroogde maanzaad zijn ook erg esthetisch!

U ontvangt de natuurlijke maanzaadcapsules als een bundel van ongeveer 100 gram in een papieren zak. U kunt het gedroogde bloemboeket natuurlijk uit elkaar halen en de bloemen afzonderlijk gebruiken.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Lengte: ongeveer 40cm - 60cm
Afmeting zaaddozen: circa 1 cm - 1,5 cm
Kleur: naturel
Materiaal: maanzaadcapsules (papaver)
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Art.-nr.: 32975
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen klaproos capsules natuurlijk gedroogd wild drogen decoratie bundel 100g
Gedroogde bloemen klaproos capsules natuurlijk gedroogd wild drogen decoratie bundel 100g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.