Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde Bloemen Doos Wit-Roze Mix Gedroogde Bloemen Set

8,20 € *

8,20 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 3 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De droogbloemen in de doos in wit en roze bieden een aansprekende mix van trendy droogbloemen. Liefdevol samengesteld als een set voor een complete droge decoratie, bieden deze wilde grassen, granen en maanzaadcapsules visuele hoogtepunten. U kunt deze natuurlijke materialen gebruiken om individuele decoraties in de vaas te schikken als droogboeket of als hangend boeket. De kleurencombinatie met roze en gebleekte en naturelkleurige droge bloemen is zeer goed doordacht.

Het graan in het bos en de wilde grassen hebben ook precies de juiste lengte voor handwerk - waarom ontwerp je geen zomerse Scandi-lus in trendy kleuren - alles wat je nodig hebt is een golfring en wat draad!

De droogbloembak is precies wat je nodig hebt als je zelf een exclusief droogboeket wilt maken zonder dat je veel verschillende gedroogde grassen of bloemen apart hoeft te kopen. Maar je kunt natuurlijk ook andere natuurlijke producten uit onze winkel toevoegen aan je droge decoratie en het nog luxer maken!

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 30cm - 50cm
Kleur: roze, wit, natuur
Materiaal: gedroogde grassen en granen, maanzaadcapsules
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 40036-046
Gewicht: 0,6 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde Bloemen Doos Wit-Roze Mix Gedroogde Bloemen Set
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.