Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde Bloemen Doos Oranje Gedroogde Bloemen Set

8,20 € *

8,20 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Alle charme van droogbloemen in één doos: de oranje droogbloemset bevat een esthetisch gevarieerde mix van trendy droogdecoraties. Inbegrepen zijn verschillende gekleurde granen en wilde grassen zoals duizendblad in enigszins variabele verhoudingen. Schik de prachtige natuurlijke items in een klein droogboeket - in deze felle kleuren zijn de droge grassen geschikt voor langdurige zomerse decoraties of decoraties voor herfst en Thanksgiving.

De bloemen kunnen niet alleen als tafeldecoratie in een kleine vaas worden geënsceneerd. Hang de gedroogde korreldecoratie als bos voor het raam of aan een balk. En hoewel de oranje gedroogde bloembak een compleet boeket maakt, kun je met de gekleurde gedroogde bloemen ook kleur toevoegen aan een bestaand droogboeket. Wat dacht je bijvoorbeeld van pampagras in roze?

De droogbloemen in de doos zijn ook ideaal voor het maken van trendy lussen of kransen met gedroogd graan en andere droogdecoraties.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 30cm - 50cm
Kleur: oranje, naturel
Materiaal: gedroogd gras en graan
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 40033-056
Gewicht: 0,6 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde Bloemen Doos Oranje Gedroogde Bloemen Set
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.