Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen distel natuur 8st

8,95 € *

1,12 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Puntkaarten, ook wel wildcards of dipsacus genoemd, zijn een onmisbaar onderdeel van de rouwbloemisterij en een belangrijk onderdeel van waardige grafmatten, rouwarrangementen en kransen voor de zondag van de doden en andere herdenkingsdagen. - Maar ook in herfstdecoraties en voor Thanksgiving zijn distelkaarten een aansprekend element voor boeketten en andere bloemrijke werkstukken zoals herfstkransen en arrangementen.

De gedroogde bloeiwijzen van de kardoen hebben een typische cilindrische vorm en worden gekenmerkt door een exotische en sierlijke uitstraling. Daarom kunnen ze heel goed gecombineerd worden met exotische soorten als Palmspear, Achillea en Banksias, maar ook met klassieke natuurproducten zoals kegels, grassen en gedroogde bloemen.

De naturel puntige kaarten harmoniëren prachtig met delicate crème en aardse natuurtinten, maar ook met pasteltinten en sterke kleuren zoals mosterd of bordeaux. Dankzij de lange stelen kunnen de distels ondanks de stekels gemakkelijk in het plugmateriaal worden gestoken of met behulp van metaaldraad aan kransen van stro of wilg worden bevestigd.

Om grafversieringen een persoonlijk tintje te geven, voegt u nobel lint en waardige decoratieve figuren toe aan de begrafenisbloemisterij met puntige kaarten. Op het gebied van herfstdecoratie en dankzegging kunnen zowel bessentakken in verschillende kleuren als kleine decoratieve appels en pompoenen in herfstwerkstukken worden verwerkt als tafeldecoratie of om op te hangen.

Je krijgt de naturel gedroogde puntkaart in een bundel van 8 stuks. De totale lengte van de kaartstengels is ongeveer 54 - 61 centimeter. De grootte van de individuele bloeiwijzen varieert grofweg met een lengte van 7 - 9 centimeter en een breedte van circa 4,5 - 5,5 centimeter.

Let op: dit is een natuurlijk product! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus qua vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter kan afwijken van de opgegeven afmetingen!

Totale lengte: ongeveer 54-61 cm
Bloemgrootte: circa 7–9 cm × 4,5–5,5 cm
Kleur: naturel
Materiaal: kaarten
Aantal: 8 stuks in een set
Art.-nr.: 39
Gewicht: 0,41 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen distel natuur 8st
Gedroogde bloemen distel natuur 8st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.