Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Gedroogde bloemen Acroclinium Witte bloemen Gedroogde bloemen 60g

13,60 € *

22,67 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 6 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het acroclinium met de witte bloemen ziet eruit als gedroogde bloemen uit een prentenboek. De bloemen zijn zorgvuldig geselecteerd voor trendy droge bloemsierkunst, voorzichtig gedroogd voor kleurechtheid en als een bundel in elkaar gezet. Het natuurartikel hoeft niet te worden gegoten en is door zijn lange levensduur een bijzonder duurzame bloemdecoratie.

Schik de bloemen als een droog boeket op tafel. De nostalgische droge decoratie zal u verrassen in een rustiek landhuis of vintage vaas. Maar ook met deze echte bloemen kun je moderne zomerse decoraties maken. Voor een groter arrangement of boeket schik je de bloemdecoraties met droog gras of andere roze bloemen. Een mooie zomertrend!

De gedroogde bloemenbundel van Acroclinium wordt geleverd in bloemenpapier en bij elkaar gehouden door een rubberen band, die natuurlijk kan worden verwijderd voor het maken van je droge decoratie.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter! Bij droogboeketten kan het nettogewicht ook iets afwijken.

Lengte: ongeveer 38cm - 65cm
Diameter van de bloem: ongeveer 2,5 cm - 4 cm
Kleur: wit, geel, natuurlijk
Materiaal: natuurlijke bloemen
Nettogewicht : ongeveer 60 g
Art.-nr.: 32613
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Gedroogde bloemen Acroclinium Witte bloemen Gedroogde bloemen 60g
Gedroogde bloemen Acroclinium Witte bloemen Gedroogde bloemen 60g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.