Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Eieren stroomden op de draad 6cm 12st

8,70 € *

0,73 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 15 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Versier een lenteboeket of een paasarrangement met deze kleurrijke en gevlokte eieren op het draad van Viana! De paaseieren zijn gekleurd in geel, roze, groen of oranje en versierd met een lint van satijnen lint in de respectieve kleur, die is bevestigd aan de witmetalen staaf onder het ei. Je kunt het gemakkelijk opnemen in bloemenschuim, stro en piepschuim, of het eenvoudig in een boeket plaatsen.

De decoratieve eieren met hun kleuren passen niet alleen in het paasseizoen, maar kunnen ook de hele lente worden gebruikt als decoratie in uw werkstukken. Je hebt ook de mogelijkheid om de eieren op de stok in een tafeldecoratie te gebruiken en zo een eetkamer op een sfeervolle manier te decoreren. Vooral als decoratie voor het paasweekend en speciale paasaanbiedingen zijn de gekleurde eieren op de stok een leuke toevoeging. Op deze manier kun je ook een speciale raamdecoratie ontwerpen en de paaseieren ervoor gebruiken!

De gevlokte eieren op de draad worden geleverd in een set van 12 stuks en drie stuks worden toegewezen aan één kleur. Met de metaaldraad heb je een totale lengte van ongeveer 28 centimeter, waarbij de eieren zelf ongeveer 6 centimeter lang zijn en een diameter van ongeveer 4,5 centimeter hebben.

Totale lengte: ca. 28 cm
Lengte ei: ca. 6 cm
Diameter ei: ca. Ø 4,5 cm
Kleur: geel, wit, groen, oranje, roze
Materiaal: kunststof, metaal
Aantal: 12 stuks, 3 per variant

Art.-nr.: 86832
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Eieren stroomden op de draad 6cm 12st
Eieren stroomden op de draad 6cm 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.