Eierdopje Ø13cm 20st geel

15,15 € *

0,76 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze originele, gele bloempot heeft de vorm van een grote eierdop en past daarom perfect in het paasseizoen: de decoratieve kop van kunststof heeft veel tanden aan de bovenkant en ziet eruit als een vers gebroken ei! De heldere, heldere kleuren van de paasdecoratie ondersteunen de veerachtige algehele indruk.

Gebruik de sierpot in de vorm van een eierschaal als een planter in de lente, hetzij door het te gebruiken als een planter voor kleine sleutelbloemen, hyacinten en narcissen of door het te bekleden met plantfolie en vervolgens de vroege bloeiers aan te brengen! Dit creëert snel een aantrekkelijk beeld voor uw keukenvensterbank thuis, voor een tafeldecoratie in uw café of voor een seizoensgebonden raamdecoratie. Maar je kunt ook de hoogwaardige plastic kom gebruiken als basis voor een zoete paasmand: vul hem gewoon met paasgras, zelfgeverfde eieren en snoepjes en zorg ervoor dat de ogen van grote en kleine kinderen schitteren met de vondst!

De gele plantpot, in de vorm van een eierdopje, is ongeveer 8,5 centimeter lang. Terwijl de diameter aan de bovenkant ongeveer 13 centimeter is, is de diameter van de voetafdruk ongeveer 6,5 centimeter. Je krijgt de plantbeker in een set van 20 in een plastic verpakking.

Hoogte : ca. 8,5 cm
Diameter bovenzijde : ca. Ø13cm
Diameter voetafdruk : ca. Ø6,5cm
Materiaal : kunststof
Kleur : geel
Aantal : 20 stuks

Art.-nr.: 591343
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Eierdopje Ø13cm 20st geel
Eierdopje Ø13cm 20st geel
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.