Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen Capbloemen natuurlijk wit, eeuwigdurende bloemen, droogbloemenboeket H33cm

7,40 € *

14,80 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Droogbloemdroom in het wit: De kapbloemen hebben mooie, grote bloemen met typische radiale bloembladen. De stengels en bladeren van de eeuwige bloemen zijn bedekt met een natuurlijke zachte pluis in wit. - Zo word je het hoogtepunt in je boeket droogbloemen! In de droge bloemsierkunst gaat dit decoratieve boeket zelfs meerdere jaren mee. Het natuurproduct is niet gekleurd en is zorgvuldig geconserveerd.

Met deze witte eeuwige bloemen maak je zelf gemakkelijk en voordelig een droogboeket! Combineer de gedroogde bloemen met een beetje pampagras of lagurus naar eigen smaak. Of meng de bos met lamsoor in roze of paars. Het is net zo eenvoudig om een trendy Scandi-lus voor je huis te ontwerpen. Deze moderne sierring hang je aan een muur, aan de deur of in het raam. Natuurlijk kunt u de weidebloemen ook gewoon neerzetten als zomerdecoratie of het hele jaar door in een sfeervolle vaas.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter kan afwijken van de opgegeven afmetingen! Ook het nettogewicht van droogboeketten kan licht variëren.

Lengte: circa 33cm
Bloemdiameter: ongeveer 3 cm - 6 cm
Kleur: wit, grijs
Materiaal: natuurlijke bloemen
Nettogewicht: ongeveer 50 g
Art.-nr.: 385B
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen Capbloemen natuurlijk wit, eeuwigdurende bloemen, droogbloemenboeket H33cm
Droogbloemen Capbloemen natuurlijk wit, eeuwigdurende bloemen, droogbloemenboeket H33cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.