Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen boeket oranje mix 42cm

10,85 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 15 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit betoverende boeket van wilde bloemen is verkrijgbaar in fel oranje, gele en natuurlijke tinten en is een prachtige zomerse tafeldecoratie!

De droogbloemenboeketmix bestaat uit diverse wilde grassen, akkerbloemen en gedroogde granen die zorgvuldig zijn geconserveerd en gedeeltelijk zijn gebleekt of gekleurd. De eeuwige bloemen zien er prachtig uit als een wilde bloemenboeket in de vaas of verwerkt tot floristisch werkstuk.

Wikkel het veldboeket tot een krans of werk losse strengen tot een vers boeket of bloemstuk. Sierlijke metalen ringen die je in de trendy Scandi look kunt ontwerpen in lijn met de droogbloementrend en je muren kunt decoreren zijn ook populair. De gedroogde bloemen zijn een zeer gemakkelijk te onderhouden en duurzame natuurlijke decoratie, omdat ze geen verzorging of water nodig hebben.

Je ontvangt een bos wilde bloemen met oranjekleurige haverstengels en trillende grasteeltjes, natuurlijke eeuwige bloemen in geel en oranje, gebleekt Munni-gras en takjes van de zeeanjer en zaaddozen van de akelei.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: circa 42cm
Kleur: naturel, oranje, groen, geel
Materiaal: gedroogde bloemen en gras
Nettogewicht : ongeveer 140 g
google_translate
Art.-nr.: 42772-056
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen boeket oranje mix 42cm
Droogbloemen boeket oranje mix 42cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.