Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen boeket naturel roze 45cm

10,85 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit betoverende boeket van gedroogde bloemen is verkrijgbaar in delicate natuurlijke en roze tinten. Dit wilde bloemenboeket combineert gedroogde bloemen in roze en wilde grassen tot een aantrekkelijke droge bloemisterij die perfect is voor een aantrekkelijke zomerdecoratie of als een romantische bruiloftsdecoratie.

Maar het prachtige bloemenboeket is ook zeer geschikt als tafeldecoratie voor de herfst en voor sfeervolle sierkransen of versierde metalen ringen in de trendy Scandi look!

Het subtiel kleurrijke veldboeket bestaat uit haver, strandanjer, eeuwige bloemen in roze en roze, kanariegras, akelei zaaddozen en roze gedroogde hortensia.

Je kunt de veldbloemen, wilde grassen en het gedroogde graan als boeket opzetten, combineren met verse bloemen of andere droogbloemen of ze verwerken tot arrangementen.

Met de gedroogde veldbloemen heb je een hoogwaardig natuurproduct bij de hand, dat zeer onderhoudsvriendelijk is en kan dienen als duurzame decoratie.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen

Hoogte : circa 42cm
Kleur: naturel, roze, groen, felroze
Materiaal: gedroogde bloemen en gras
Nettogewicht : ongeveer 215 g
google_translate
Art.-nr.: 42774-261
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen boeket naturel roze 45cm
Droogbloemen boeket naturel roze 45cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.