Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen boeket naturel 45cm

10,85 € * 9,30 € * U spaart 14% (1,55 €)

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit droogboeket is een kant-en-klaar boeket van wilde bloemen dat in de zomer als tafeldecoratie kan worden gepresenteerd in een keramische vaas. Met stengels van haver, fijne strandanjers en mooie eeuwige bloemen in natuurlijk en geel, heb je een prachtig ensemble van wilde grassen en gedroogde bloemen die je op veel manieren kunt gebruiken om te decoreren en te decoreren!

U kunt de losse componenten van het wilde bloemenboeket gebruiken voor arrangementen of kransen of u kunt zelfs het hele veldboeket tot een krans draaien voor op tafel of om op te hangen! Als u nog meer granen zoals tarwe of gerst beschikbaar heeft, kunt u het wilde bloemenboeket gebruiken om prachtige staande boeketten te maken in een romantische landhuisstijl voor uw Thanksgiving-herfstdecoraties.

Met het boeket van natuurlijke droogbloemen en gedroogd graan haal je een hoogwaardig en veelzijdig natuurproduct in huis, dat zich kenmerkt door onderhoudsvriendelijkheid en langdurig gebruik!
Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 45 cm
Kleur: natuurlijk, groen, geel
Materiaal: gedroogde bloemen en gras
Nettogewicht : ongeveer 140 g
google_translate
Art.-nr.: 42773-081
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen boeket naturel 45cm
Droogbloemen boeket naturel 45cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.