Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloembak nature mix, droogbloemset

8,20 € * 7,00 € * U spaart 15% (1,20 €)

Levering tot 2. Oktober **

Goederen worden opnieuw besteld

Nog maar 0 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Creëer individuele droogbloemen boeketten met deze droogbloemset of gebruik de natuurlijke droogbloemen om kransen of arrangementen te versieren. De Natural Dried Flower Box bevat een bosje graan gedroogde haver, duizendblad, maanzaadcapsules met steel en gedroogde grassen met decoratieve zaadkoppen.

Je kunt de DIY dry floral set gebruiken om droge boeketten te maken om te staan of op te hangen. Om dit te doen, plaatst u alle componenten bij elkaar of maakt u er meerdere kleinere boeketten van. Zelfs verse bloemen kunnen heerlijk opgepept worden met de hoogwaardige droogdecoratie! Granen en wilde grassen geven boeketten en andere werkstukken een ontspannen volheid

Met een golfring en wat draad maak je met de droge bloemenmix ook sfeervolle sierringen in de trendy Scandi look! Een prachtige zomerdecoratie in landhuisstijl, maar ook voor de herfst tijdens Thanksgiving!

De hoogwaardige natuurlijke artikelen worden geleverd in een doos met kijkvenster. Bij de natuurproducten wordt ook een touw van kokosgaren meegeleverd voor het binden van boeketten en voor andere decoratie-ideeën.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ca. 30cm - 50cm
Kleur: naturel, geel
Materiaal: gedroogde grassen en granen, maanzaadcapsules
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 40037-017
Gewicht: 0,6 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloembak nature mix, droogbloemset
Droogbloembak nature mix, droogbloemset
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.