Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droge decoratie handwerkset Echter Eibisch Natur 300g bloempotpourri

11,85 € * 10,15 € * U spaart 14% (1,70 €)

33,83 € per kg

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Hoe het ruikt! De bloempotpourri gemaakt van gedroogde echte marshmallows valt op door zijn kleur en zijn theeachtige, bloemige geur en is tegelijkertijd een gekleurd knutselpakket voor droge decoratie!

Haal een heerlijk bloemrijke sfeer in huis met de decoratieve bloempotpourri van gedroogd kaasjeskruid. Vul de kleurrijke droogbloemen in een grote glazen schaal of een hoge vaas en je hebt een natuurlijk decoratief element en een aangename kamergeur in één.

Potpourri's verspreiden hun geur vooral in warme ruimtes. - Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor het koelere seizoen. Zet de wilde bloempotpourri in de herfst en winter op je tafel of een dressoir naast een warmtebron en de bloemengeur verspreidt zich aangenaam in je kamer.

U ontvangt de decoratieve bloempotpourri gemaakt van kaasjeskruid met een gewicht van ongeveer 300 g in een plastic zak. De bloemen zijn kleurrijk gemengd in de potpourri. - Het bevat bloemen van de gewone marshmallow in geel, oranje, roze, roze, lichtpaars en donkerpaars. De grootte van de bloemhoofdjes is tussen de 1 en 4 centimeter.

Afmeting bloemhoofdjes: circa 1–4 cm
Kleur: natuurlijk, kleurrijk
Materiaal: natuurlijke gedroogde bloemen van de gewone marshmallow
Vulgewicht: ca. 300 g

Houd er rekening mee dat:

Dit product is alleen geschikt voor decoratie en niet voor consumptie!

Het is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus qua vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter kan afwijken van de opgegeven afmetingen !
Art.-nr.: 0749
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droge decoratie handwerkset Echter Eibisch Natur 300g bloempotpourri
Droge decoratie handwerkset Echter Eibisch Natur 300g bloempotpourri
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.