Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Drijvende keramiek schildpad groen 11,5 cm 1st

4,00 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze schattige kleine schildpad van keramiek kan binnenkort uw tuindecoratie verfraaien. Ze ziet er niet alleen mooi uit, ze kan zelfs op het water zwemmen!

Zet de schildpad op je tuinvijver of maak mooie waterdecoraties in een grote glazen vaas: een beetje zand en schelpen als substraat en de zwemmende schildpad als hoogtepunt, je creëert een origineel decoratie arrangement!

Ook kun je aan zo'n decoratie drijfkaarsen toevoegen of het drijvende keramiek combineren met de glimmende drijvende ballen of vissen uit onze winkel.

Het lichaam van de keramische schildpad is lichtgroen, de schaal en de bovenkant van de kop zijn donkergroen. Het pantser zelf heeft de gebruikelijke natuurlijke structuur van pantserplaten. Ze kijkt de wereld in met twee kleine zwarte ogen.

De decoratieve figuur heeft een lengte van circa 11,5 centimeter, een hoogte van circa 4,5 centimeter en een breedte van circa 8,5 centimeter.

Afmetingen: ongeveer 11,5 cm x 8,5 cm x 4,5 cm
Kleur: groen
Materiaal: keramiek
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 551278-011-901
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Drijvende keramiek schildpad groen 11,5 cm 1st
Drijvende keramiek schildpad groen 11,5 cm 1st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.