Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Desert Candle Desert Candle Roze 106cm

14,15 € * 12,10 € * U spaart 14% (2,05 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Indrukwekkende steppekaars in sterk roze! Deze kunstmatige replica van de Eremurus is zo filigraan en natuurgetrouw dat je je nauwelijks een verschil kunt voorstellen met het natuurlijke origineel. Alleen de ontbrekende geur in de neus zal de kunstbloem onthullen. De bloem, ook bekend onder de naam "Needle of Cleopatra" of "Lily of the Tail", komt oorspronkelijk uit de steppen van Centraal-Azië, maar verrijkt ook onze tuinen in het voorjaar en de zomer. Aan het einde van de lange en weelderige groene stengel zit de lange bloemkaars met verschillende kleine bloemen erop, die van onder naar boven openen! Hoe sterk verschijnt het roze in de bloemtrossen!

Dus ideaal om de aantrekkelijke kunstmatige steppekaars in een vaas met diepe glazen vloer te presenteren! Schik ze in verschillende en ook in verschillende kleuren om een prachtige verscheidenheid aan kleuren en bloemen te krijgen. In onze winkel vindt u nog steeds witte en roze bloemen. Zelfs groene accessoires gemaakt van varens of siergras zullen prachtig harmoniëren met de roze bloemen en een stijlvolle weelde uitdrukken. Of het nu gaat om een woonkamer, een etalage of een wachtruimte, deze kunstbloem is een echte blikvanger.

Deze levensechte kunstmatige steppekaars in roze heeft een lengte van ongeveer 106 centimeter. De stengel heeft een lengte van ongeveer 62 centimeter, dus het scherm is ongeveer 44 centimeter lang. De bloemscherm bestaat uit zeer kleine kunstbloemen - bloesems en heeft een diameter van ongeveer 3 centimeter op het breedste punt.

Lengte: ongeveer 106cm
Lengte scherm : ca. 44 cm
Bloemdiameter : ca. Ø3cm
Materiaal: kunststof, metaaldraad
Kleur: groen, roze
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 63221
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Desert Candle Desert Candle Roze 106cm
Desert Candle Desert Candle Roze 106cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.