Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve vissenval met shells

21,95 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze decoratieve val met schelpen kunt u geen vis vangen, maar zorgt u zeker voor een vakantiegevoel in uw decoratie! Het decoratieve net bestaat uit 3 metalen ringen van verschillende grootte, elk met een dik, natuurlijk gekleurd jutekoord en een bevestigd grijs nylonnet. Dit is hoe de typische vorm van de cilinderval wordt gemaakt, die bovendien is versierd met schelpen, een zeester en 2 houten vissen in blauw en wit op linten en ook in de natuur aan elkaar is gebonden door een dun lint van jute.

Of het nu thuis is in uw badkamer, op een wind- en weersbestendige veranda of in de feestzaal voor een feest onder het maritieme motto - de vissenval wordt op veel plaatsen een decoratieve blikvanger! Je kunt ook meer schelpen en zeesterren toevoegen voor een nog meer zeegevoel. Op deze manier verder ingericht of in zijn oorspronkelijke staat - naar smaak - kan het decoratieve visnet ook worden opgehangen in een vakantiehuis of een restaurant aan zee, dat gespecialiseerd is in vis. Het perfecte element voor nautische decoratie!

De decoratieve vissenval met schelpen is ongeveer 68 centimeter hoog wanneer opgehangen. De diameter van de ringen is ongeveer 28, 21 en 16 centimeter, waarbij de koorden rond elk worden gemeten.

Hoogte : ongeveer 68 cm
Diameter ringen : ca. Ø28cm / ca. Ø21cm / ca. Ø16cm
Kleur : grijs, zilver, natuurlijk, wit, crème, bruin, roze, oranje, blauw
Materiaal : plastic, jute, metaal, hout, shell, zeester
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.