Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis terracotta blauw, grijs H14cm / 12.5cm set van 2

13,45 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze vriendelijke vissen maken van uw badkamer gegarandeerd een oase van welzijn! Elke terracotta figuur is in meerdere kleuren geverfd, deels glanzend en deels mat geglazuurd. Talrijke details van de visversieringen zoals ogen, vinnen en de patronen op het lichaam zijn gebeeldhouwd. Hierdoor oogt het decoratieve figuur voor de badkamer van zeer hoge kwaliteit.

Alleen of met z'n tweeën opgesteld, voelen de siervissen zich thuis op een vensterbank, in een badkamerrek of op het terras of balkon. Ze kunnen ook uitstekend worden gebruikt om een maritieme decoratie nieuw leven in te blazen. Zo vul je bijvoorbeeld afwisselend fijn zand uit de zee in een grote glazen kom om lagen, lijnen of golven te creëren. Een lantaarn, wat drijfhout en zeeslakken horen dan zeker thuis in je zomerdecoratie. Het paradepaardje is natuurlijk het paar vissen dat gracieus rondzwemt in uw decoratieve schaal. De decoratie is dan niet alleen geschikt voor een grote badkamer, maar maakt ook indruk als tafeldecoratie!

Je krijgt de twee terracotta vissen in een set van twee. De bolvis is in de lengte gestreept en meet ongeveer 12,5 x 6 x 11,5 centimeter. De tweede siervis heeft een gestreept patroon en meet ongeveer 14 × 6 × 10 centimeter.

Afmetingen bolvis : ca. 12,5 cm × 6 cm × 11,5 cm
Afmetingen vis lang : ca. 14 cm × 6 cm × 10 cm
Kleur : blauw, grijs, wit, zwart
Materiaal : terracotta
Aantal : 2 stuks in een set
Art.-nr.: 802606
Gewicht: 0,67 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve vis terracotta blauw, grijs H14cm / 12.5cm set van 2
Decoratieve vis terracotta blauw, grijs H14cm / 12.5cm set van 2
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.