Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis om op te hangen blauw turkoois groen grijs 10-22cm 5st

24,55 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze prachtige decoratieve vissen zien eruit alsof ze handgemaakt zijn. De rivier- en vijverbewoners, glinsterend in de kleuren blauw, turkoois, groen en grijs, imponeren met geweldige en fascinerende details. Fijn glanzende vinnen ontmoeten lichamen versierd met glanzende pailletten. Als je naar de zoete maritieme decoratieve objecten kijkt, droom je automatisch van zon, zee, strand en milde avonden in het restaurant aan het meer of voel je je getransporteerd naar een heerlijk romantische, magische wereld.

Andere decoratieve vissen zoals clownvissen of regenboogvissen zouden ook in de wolken zijn met het gezelschap van deze magisch glinsterende piepschuimvis. In de kinderkamer, in de badkamer, in de etalage van een dierenwinkel maar ook als individueel cadeaulabel laten de kunstmatige zeedieren de ogen oplichten.

De bijzondere vissendecoratie van Viana bestaat uit 5 vissen in verschillende maten tussen ongeveer 10 centimeter en 22 centimeter. Elk figuur is al voorzien van een nylon hanger.

Grootte : ongeveer 10 cm - 22 cm

Kleur : blauw, turkoois, groen, wit, grijs, zwart, goud, zilver

Materiaal : kunststof, piepschuim

Hoeveelheid : 5 stuks

Art.-nr.: 66883
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve vis om op te hangen blauw turkoois groen grijs 10-22cm 5st
Decoratieve vis om op te hangen blauw turkoois groen grijs 10-22cm 5st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.