Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis L24cm

9,50 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Alles is echt hier! Deze decoratieve vis is echt realistisch en bootst perfect zijn natuurlijke rolmodel na. Als je goed kijkt, zie je zijn dichte schaaljurk en de filigraanvinnen, die eruit zien alsof ze zachtjes schommelen in de stroming van een water. De kleur van de decoratieve vis is bijzonder overtuigend, met de nadruk op natuurlijke schaduw.

In de detailhandel en horeca is siervis een goed idee als u een restaurant of winkel decoreert, maar geen concessies wilt doen aan hygiëne. Uw gasten of klanten zullen pas op het tweede gezicht merken dat het een kunstdier is. Maar u kunt er zeker van zijn dat de kunstmatige vis geen ongedierte of onaangename geuren aantrekt.

De decoratieve vis is gemaakt van plastic en heeft een lengte van ongeveer 24 centimeter

Lengte : ongeveer 24 cm
Kleur : grijs, geel, zwart
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 828426
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve vis L24cm
Decoratieve vis L24cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.