Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis L21cm

9,55 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ongelofelijk hoe realistisch deze decoratieve vis gemaakt van plastic eruit ziet. De ideale manier om restaurants of winkels te versieren! Deze plastic vis is gemodelleerd naar zijn natuurlijke tegenhanger tot in het kleinste detail. Kijk maar naar de fijne, dicht gegroepeerde schubben of de filigraanvinnen. Een zorgvuldig aangebrachte kleuring ondersteunt bovendien het levensechte uiterlijk van dit afgeplatte exemplaar met hoge rug.

Nu hebt u de mogelijkheid om uw vitrine, vitrine of zelfs het interieur van uw restaurant of viswinkel te decoreren. Zoals bekend is hygiëne belangrijk in de horecasector - vooral in verband met zeevruchten of vis. Het is daarom raadzaam om decoratieve dieren te gebruiken in plaats van echte vissen voor decoratie. Decoratieve vis gemaakt van plastic blijft altijd fris en ruikt neutraal. Op deze manier kunt u de eetlust van uw gasten of klanten met een zuiver geweten opwekken.

De decoratieve vis is gemaakt van plastic en heeft een lengte van ongeveer 21 centimeter

Lengte : ongeveer 21 cm
Kleur : grijs, geel, zwart
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 828426-2
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve vis L21cm
Decoratieve vis L21cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.