Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve vis gemaakt van helder glas, blauw 15 cm

16,90 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Maak je zomerse, maritieme decoratie compleet met deze decoratieve vis gemaakt van helder en blauw glas! De glazen figuur toont een fantasierijk ontworpen vis die zijn vier staartvinnen oprekt en dus iedereen trots toont. De decoratieve vis ligt op zijn buik en heeft daarom ook een stabiele voetafdruk waarmee u hem gemakkelijk overal kunt neerleggen. U kunt bijvoorbeeld de glazen vis op een plank, op een ladekast of als tafeldecoratie op de eettafel plaatsen. De glazen decoratie komt goed tot zijn recht wanneer het licht erop schijnt.

U kunt de decoratieve vis ook op een vensterbank of een tuintafel plaatsen en zo een heldere, luchtige zomerdecoratie ondersteunen. Samen met wat zand, stukken hout en een klein houten schip, kunt u vervolgens een nautische decoratie ontwerpen die gegarandeerd een blikvanger is en een ontspannen sfeer met een vakantiegevoel creëert. Maar ook als een permanent onderdeel van uw kamerdecoratie, ziet de glazen vis er heel nobel en fascinerend uit!

De decoratieve vis gemaakt van helder glas met vinnen in blauw is ongeveer 15 centimeter hoog, ongeveer 9 centimeter lang en ongeveer 12 centimeter breed.

Hoogte: ongeveer 15 cm
Lengte: ongeveer 9 cm
Breedte: ongeveer 12 cm
Kleur: kleurloos, blauw
Materiaal: glas
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.