Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis baars L27,5cm

9,55 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Nee, dit is geen echte baars, maar een bijzonder hoogwaardige bewerkte decoratieve vis gemaakt van plastic. Je ziet zelden zo'n realistische plastic vis. Kijk maar eens naar de vele levensechte details, bijvoorbeeld de dikke schubben of de delicate stralen van de vinnen. De hele huid van de siervis is zorgvuldig ontworpen en voorzien van overtuigende kleurovergangen die het uiterlijk van het echte model perfect nabootsen.

Kunstvissen zijn bijzonder geschikt voor het decoreren van restaurants of winkels, omdat ze bijzonder hygiënisch zijn en geen ongedierte of stank aantrekken. U kunt dus zonder aarzelen uw verkoopvitrine of uw display decoreren, zonder in te leveren op netheid en hygiëne. Uw klanten zullen er zeker van houden!

De decoratieve vis in de vorm van een baars is gemaakt van plastic en heeft een lengte van ongeveer 27,5 centimeter -

Lengte : ca. 27,5 cm
Kleur : grijs, geel, zwart
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 828426-1
Gewicht: 0,7 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve vis baars L27,5cm
Decoratieve vis baars L27,5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.