Decoratieve verenkrans groot oudroze paasdecoratie Ø24cm Real Federm

10,60 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Luchtig de lente in - met de grote decoratieve lentekrans in oudroze. De krans van echte veren was vastgebonden aan een plastic ring die niet meer zichtbaar is. De lichtroze kleur geeft de donsveren een mooie retro look.

De roze decoratieve krans ziet er betoverend uit in elke lentedecoratie. Zo vormt het een stijlvolle afsluiter van de paasmand. Op een groot arrangement met kunstmatige of echte magnolia's of kersenbloesems vormt de decoratieve krans van veren een luchtig kader. Maak je liever een wanddecoratie of een deurkrans, bevestig er dan een hanger en de bloemen aan - de lentekrans met verendecoratie is klaar!

Maar de lentekrans is ook geschikt voor knutselwerkjes na de lente en Pasen: wat dacht je bijvoorbeeld van de dromenvanger van je dromen? Naast de luxe krans heb je alleen wat koord, wat lange vogelveren en misschien een LED-ketting nodig - een droom voor elke meisjeskamer!

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Diameter ring: ca. Ø24cm
Buitendiameter uitstekende veren: ca. Ø35-40cm
Binnendiameter uitstekende veren: ca. Ø14–15cm
Dikte: ongeveer 2 cm
Kleur: oud roze
Materiaal: plastic, veren, touwtje
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Art.-nr.: 660259-22
Gewicht: 0,33 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve verenkrans groot oudroze paasdecoratie Ø24cm Real Federm
Decoratieve verenkrans groot oudroze paasdecoratie Ø24cm Real Federm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.