Decoratieve verenkrans grijs Ø18cm Paasdecoratie echte veren

3,90 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De decoratieve verenkrans in grijs is een heerlijk zacht lente ornament! De paasversiering bestaat uit echte veren, die vakkundig zijn gebonden aan een lichte maar robuuste kunststof ring. De ring is niet meer zichtbaar, waardoor de sierkrans ook heerlijk geschikt is als raamdecoratie!

Geef je tafeldecoratie voor Pasen een luchtige uitstraling met de verenkrans: de krans staat prachtig rond een nestje van bijvoorbeeld wilgentakken. Voor dit arrangement met veren worden uitgeblazen kwarteleitjes en kleine vogels aanbevolen als decoratieve figuren. Misschien wilt u de paasmand eindelijk aan een decoratieve tak bevestigen? Maar ook gekleurde eieren, een roze of witte stompkaars of een zonnegele eierkaars in een glas zien er prachtig uit met de kleine sierkrans.

Als je geen genoeg kunt krijgen van de donzige verenkransen of als je graag aan veren knutselt, zijn de kransen in andere maten en kleuren ook aan te raden. Deze verendecoratie vind je ook in onze shop!

Totale diameter: ca. Ø18cm
Diameter ring: ca. Ø11cm
Hoogte: ca. 1,5 cm
Kleur: grijs
Materiaal: kunststof, veren, touwtje
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 660257-71
Gewicht: 0,31 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve verenkrans grijs Ø18cm Paasdecoratie echte veren
Decoratieve verenkrans grijs Ø18cm Paasdecoratie echte veren
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.