Decoratieve veren, sieradenhangers, veren van metaal, verspreide bronskleuren L8cm 10st

7,30 € *

0,73 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De kleine decoratieve veren zijn prachtige hangers voor verschillende toepassingen voor knutselideeën of als decoratieve hangers voor verschillende gelegenheden. De veren van metaal in een rustieke bronstint zijn geschikt als strooidecoratie voor een tafeldecoratie, maar kunnen ook prachtig worden vastgebonden of door twee gaten aan de respectievelijke uiteinden worden opgehangen.

Trek ter versiering draad of lint door de veren en tover in een handomdraai tere guirlandes of boomhangers voor de kerstboomversieringen. Maar ook bij het maken van sieraden of als cadeaulabel zijn de veren heerlijk om aan te hangen!

Maar de hangende veren zijn niet alleen een prachtig decoratief object voor kerstversiering. - De metalen veren passen ook prachtig in een trouwdecoratie of voor een doop.

Gebruik het om liefdevolle decoraties te maken zoals dromenvangers voor de kinderkamer en mooie windgong voor de tuindecoratie. Of gebruik de veren voor herfstdecoraties of als highlight in floristische werkstukken voor Pasen en Advent.

De veerhangers in brons van VIANA komen in een set van 10 en zijn ook heel harmonieus te combineren met de zilveren versie uit ons assortiment!

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Afmeting (L × B): ca. 8 × 3 cm
Dikte: ongeveer 0,4 cm
Kleur: bronskleuren
Materiaal: metaal
Productreeks: VIANA
Aantal: 10 stuks in een set
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 01884
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Decoratieve veren, sieradenhangers, veren van metaal, verspreide bronskleuren L8cm 10st
Decoratieve veren, sieradenhangers, veren van metaal, verspreide bronskleuren L8cm 10st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.