Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve schaal ovaal zilver met handvatten metalen plantenbak 22,5 × 13,5 cm

3,75 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De ovale sierschaal in zilver met handvatten is ideaal voor kleurrijk planten! Het exclusieve decoratiemerk VIANA heeft de nobele metalen plantenbak een gestileerd, gestileerd bloemenpatroon in wit gegeven. Ook de handvatten van jutekoord geven de zinken pot een natuurlijk tintje.

Dit maakt de bloembak als plantenpot of plantenpot tot een glamoureus middelpunt in de lente- en zomerse decoraties. Ook kleine arrangementen kunt u prachtig in de plantenbak schikken. Laat losse bladeren, twijgen of stengels speels over de handvatten groeien! Van de herauten van de lente tot kleurrijke gehoornde viooltjes, je zult het leuk vinden om de kleine potten keer op keer te gebruiken. Of wat dacht je van een klein paasmandje met kleurrijke kwarteleitjes? De zilveren sierschaal is ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering. Zo kun je al je bloemen in de metalen bakjes in de woonkamer of op het balkon zetten!

Let op: dit product is gemaakt van verzinkt, nabehandeld plaatstaal. Om deze reden kunnen we niet garanderen dat het schip 100% roestvrij en 100% waterdicht is.

Afmeting boven: ca. 22,5 cm x 13,5 cm
Hoogte: ca. 10,5 cm
Afmetingen voetafdruk: ca. 18 cm × 9 cm
Kleur: zilver, wit
Materiaal: metaal, jute
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 12463
Gewicht: 0,46 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Decoratieve schaal ovaal zilver met handvatten metalen plantenbak 22,5 × 13,5 cm
Decoratieve schaal ovaal zilver met handvatten metalen plantenbak 22,5 × 13,5 cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie