Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve reddingsboei, maritiem, drijvende ring om op te hangen Ø14cm

6,75 € * 5,80 € * U spaart 14% (0,95 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of u nu uw gasten wilt verwelkomen op een kleine rondvaartboot of in een visrestaurant. - De zwevende ring om op te hangen met de opdruk “Welcome on Board” doet dit voor jou! Ook kun je bezoekers op een elegante manier de weg wijzen naar de badkamer met de maritieme decoratie. Of u begroet de gasten van een strandfeest of een maritiem huwelijksfeest met deze prachtige decoratieve reddingsboei.

In zijn typische uiterlijk is de kleine zwemring verdeeld in vier secties, waarvan de linker- en rechterhelft elk aan de boven- en onderkant donkerblauw en wit gekleurd zijn. “WELCOME” en “ON BOARD” staan op de witte vlakken van de reddingsboei. De overgangen van de kwartieren van de decoratieve zwemring worden gescheiden met katoenen tape, die zich driemaal om de zwemring slingert. Een langer katoenen lint, dat om de zwemring loopt, vormt een lus aan de bovenzijde van de sierring om het welkomstbordje op te hangen.

De achterkant van de decoratieve zwemring vormt een blauw geverfd metalen rooster waarop in het midden een klein decoratief anker is bevestigd. De zwemring met anker is uitgevoerd in rustiek shabby chic, waarbij de kleur onregelmatig van de randen van de scheepsversiering is verwijderd.

Combineer de maritieme zomerdecoratie ook met de variant in lichtblauw en zonder anker of met één van onze vele andere mooie decoratie-accessoires voor de zeevaart uit ons diverse assortiment!

Buitendiameter: ca. Ø14cm
Binnendiameter: ca. Ø8,3 cm
Kleur: donkerblauw, wit, natuur
Materiaal: MDF, katoenen koord, metaal
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 561409-000-994DUNKELBLAU
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve reddingsboei, maritiem, drijvende ring om op te hangen Ø14cm
Decoratieve reddingsboei, maritiem, drijvende ring om op te hangen Ø14cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.