Decoratieve plug vis assorti 6st

9,80 € *

1,63 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 9 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Liefhebbers van de maritieme manier van leven en decoratie zullen zeker uitkijken naar dit kleurrijke assortiment van kleine siervissen om te plakken! De kleurrijke Zuidzeevis is liefdevol ontworpen met veel aandacht voor detail en is bevestigd aan een flexibele metaaldraad die heerlijk veelzijdig kan zijn in bloemen, planten en andere decoraties zoals piepschuim en bloemenschuim.

Breng de verscheidenheid aan koraalriffen in je decoratie en versier je badkamer bijvoorbeeld in een maritieme stijl. Dus je kunt planten versieren met de decoratieve vis van het nobele merk VIANA of een effectief arrangement maken en de vis in een koppel laten zwemmen. En wanneer u een themafeest viert, mag een kleurrijke decoratie met deze decoratieve pluggen niet ontbreken! De verjaardagen van kinderen worden bijvoorbeeld geanimeerd door de kleurrijke visspelden, als je ze ook in de verjaardagstaart stopt.

Het kleurrijke assortiment decoratieve pluggen gemaakt van Zuidzeevis bestaat uit in totaal zes vissen in verschillende kleuren. Elke vis heeft een afmeting van ongeveer 7,5 x 9 centimeter. De totale lengte met draad is ongeveer 27 centimeter.

Afmeting vis: ca. 7,5 cm x 9 cm
Totale lengte: ca. 27 cm
Materiaal: metaal, kunststof
Kleur: blauw, groen, geel, wit, oranje, paars
Aantal: 1 set bestaande uit zes vispluggen

Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 63714
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Decoratieve plug vis assorti 6st
Decoratieve plug vis assorti 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.