Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve ligstoel wit-blauw-grijs H10cm

4,90 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Voel je de frisse zeebries al? Met maritieme decoratie zoals deze ligstoel in wit, blauw en grijs, kunt u een strandgevoel oproepen in uw badkamer. De decoratieve strandstoel is meer dan een eenvoudige imitatie: net als een echt, houten strandmeubel, is het ligoppervlak gemaakt van robuust linnen, het kan worden opgevouwen en is zelfs in twee niveaus verstelbaar. Hier zou je het meteen willen doen! Maar het is natuurlijk een decoratieve stoel die je ook op verschillende manieren kunt gebruiken.

Als badkamerdecoratie tovert de mini-zonnestoel de flair van de kust in uw huis op en verandert zo de voormalige natte ruimte in een gezellig deel van uw huis. De stijlvolle kleurencombinatie doet vooral denken aan zomerse frisheid in de lido. Doe-het-zelf-vrienden kijken uit naar een nieuw meubel waarmee ze hun minituin kunnen voltooien. Je hebt er misschien al van gehoord: minituinieren is de nieuwste trend in tuindecoratie, waarbij kleine tuindiorama's worden ontworpen die, naast delicate planten en struiken, ook bestaan uit schattige, kleine meubels.

De decoratieve ligstoel heeft een maximale hoogte van ongeveer 15 centimeter, waardoor het houten frame in drie fasen kan worden aangepast. Het houten frame heeft de basisafmetingen van ongeveer 14,5 bij 10,5 centimeter.

Hoogte : ongeveer 10 cm
Basisafmetingen: 11cm x 9cm
Materiaal : hout, linnen, metaal
Kleur : wit, blauw, grijs
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.