Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve ligstoel grijs-wit H24cm

8,10 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Word vandaag een tuinontwerper en creëer een kleine mini-oase om te dromen met deze mooie decoratieve ligstoel! Het zogenaamde minituinieren is momenteel erg trendy en de kleine decoraties zijn echt een mooi hoogtepunt in decoraties. Of het nu in het appartement is of buiten op het balkon en terras - de kleine, liefdevol aangelegde minituinen zijn het hele jaar door geweldige blikvangers en nodigen u uit om te ontspannen! Deze decoratieve ligstoel van VIANA biedt u de perfecte aanvulling op uw miniatuurtuin! Het bestaat uit een stabiel houten frame en is voorzien van een grijze en witte bekleding in de maritieme stijl. Een klein hart rondt het mooie ontwerp stijlvol af.

Hoe u uw droomtuin in de kleinste ruimtes kunt ontwerpen met een ontspannend zitgedeelte dat u uitnodigt om te ontspannen dankzij de ligstoel. Je kunt eenvoudig een lade, een decoratieve kom, een grote bloemenvaas of zelfs een kleine koffer nemen en deze vervolgens afzonderlijk planten en ontwerpen. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding! Of plaats de ligstoel in een decoratieve kom gevuld met decoratief zand en plaats eenvoudig een paar schelpen! Dus elke maritieme decoratie is uitstekend geüpgraded! Mini-tuinieren is trouwens ook een perfect idee voor geldgeschenken voor bruiloften, doopfeesten, verjaardagen en feestdagen.

De decoratieve ligstoel heeft een maximale hoogte van ongeveer 24 centimeter, waardoor het houten frame in drie fasen kan worden aangepast. Het houten frame heeft de basisafmetingen van ongeveer 23 bij 14 centimeter.

Hoogte: ongeveer 24 cm
Basisafmetingen : ca. 23x14cm
Materiaal:
hout, stof
Kleur: natuurlijk, grijs, wit
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.