Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve hanger zeepaardje groen 27cm 2st

11,30 € *

5,65 € per Stuk

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit mooie duo van zeepaardjes vertelt een heel bijzonder verhaal over brede stranden, blauwe luchten en eindeloze zomers. Alsof gemaakt om een dromerige maritieme decoratie te creëren. De decoratieve hangers tonen de charmante zeedieren, ook bekend als de hippocampus. Ze werden al goed ontvangen in de Griekse mythologie en hebben altijd een speciale plaats gehad in kunst en cultuur. Last but not least zijn het waarschijnlijk ook zeer unieke romantische dieren die levenslang bij een partner blijven.

Gebruik de trailer bijvoorbeeld om uw maritieme decoratie in de badkamer stijlvol te ondersteunen en het zeepaardje eenvoudig aan een muur- of plafondhaak te bevestigen. Dankzij het jutekoord, dat al aan het decoratieve zeepaardje is bevestigd, kan dit in een mum van tijd worden gedaan. De hanger is ook ideaal als zomerdecoratie voor het raam en zal zeker een geweldige zomersfeer creëren in de tuindecoratie of op het balkon.

Het decoratieve hangende zeepaardje in groen van VIANA is ongeveer 27 centimeter lang en wordt geleverd in een set van twee.

Totale lengte: ca. 27 cm
Kleur: groen, natuurlijk
Materiaal: metaal, jute koord
Aantal: 2 stuks

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
Art.-nr.: 63873
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve hanger zeepaardje groen 27cm 2st
Decoratieve hanger zeepaardje groen 27cm 2st
Decoratieve hanger zeepaardje groen 27cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.